KIRŞEHİR / MERKEZ - H. İhsan Yeşilli Özel Eğitim Anaokulu

Etiket Sonuçları: Okul

Kas

Okul Aile İşbirliğini geliştirmek amacıyla Milli Eğitim Bakanlığı'nın 2023 Vizyon hedefleri doğrultusunda öğrenci velilerimize yönelik ev ziyaretlerimiz Müdür Yardımcımız Mehmet ŞİMŞEK başkanlığında, Rehber Öğretmen Rasim ASLAN ve Sınıf Öğretmenleri tarafından sürdürülmektedir.

Ekm

Değerli velilerimiz; Okulumuzun Okul Aile Birliği olağan genel kurul toplantısını yapmak, 2023-2024 Eğitim Öğretim Yılında yapılacak faaliyetleri görüşmek üzere aşağıdaki gündem maddeleri kapsamında genel kurulumuz 04.10.2023 Çarşamba günü saat 14:00'da okulumuz çok amaçlı salonunda yapılacaktır. Unutmayalım ki genel kurulumuza katılımınız okulumuza, bize ve öğrencimize vereceğiniz önemdir. Okul Aile Birliğimizin çalışmalarına destek olabilmek için toplantıya katılmanızı önemle rica ederiz.

Ekm

2023-2024 Eğitim öğretim yılı okulumuz Okul Aile Birliği Yönetim ve Denetim Kurulu üyelerini gösteren organizasyon şeması