KIRŞEHİR / MERKEZ - H. İhsan Yeşilli Özel Eğitim Anaokulu

2023-2024 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI OKUL AİLE BİRLİĞİ GENEL KURUL TOPLANTISI DAVETİYESİ

Değerli velilerimiz; Okulumuzun Okul Aile Birliği olağan genel kurul toplantısını yapmak, 2023-2024 Eğitim Öğretim Yılında yapılacak faaliyetleri görüşmek üzere aşağıdaki gündem maddeleri kapsamında genel kurulumuz 04.10.2023 Çarşamba günü saat 14:00'da okulumuz çok amaçlı salonunda yapılacaktır. Unutmayalım ki genel kurulumuza katılımınız okulumuza, bize ve öğrencimize vereceğiniz önemdir. Okul Aile Birliğimizin çalışmalarına destek olabilmek için toplantıya katılmanızı önemle rica ederiz.

GÜNDEM MADDELERİ

1. Açılış konuşması

2. Okul Aile Birliği Yönetmeliği- okul aile birliği kurulları görev ve yetkileri

3. Okul Aile Birliğinin önemi