KIRŞEHİR / MERKEZ - H. İhsan Yeşilli Özel Eğitim Anaokulu

May

29 Nisan - 03 Mayıs 2024 tarihleri arasında "Okul Temelli Mesleki Gelişim Semineri" programı kapsamında okulumuz özel eğitim öğretmeni Davut Yıldırım tarafından okulumuz öğretmenlerine yönelik "Otizm Spektrum Bozukluğu Olan Öğrencilerin Eğitimi ve Bireyselleştirilmiş Eğitim Programı Hazırlama" konulu mesleki gelişim semineri düzenlendi.

Ock

Ahi Şehri Kırşehir Projesi kapsamında "SANATKÂR AHİ" temasına yönelik öğrencilerimizin yapmış olduğu çalışmalardan örnekler.

Ara

Ahi Şehri Kırşehir Projesi kapsamında "Teknolojide Lider Ahi" temasına yönelik öğrencilerimizin yapmış olduğu çalışmalardan örnekler

Ara

"Dilimizin Zenginlikleri Projesi" kapsamında hazırlanan Okul Öncesi Eylem planı doğrultusunda; Okulumuzda öğretmen ve öğrencilerimiz, proje sürecine velileri de dahil ederek proje çalışmalarına başlamıştır.

Kas

Okul Aile İşbirliğini geliştirmek amacıyla Milli Eğitim Bakanlığı'nın 2023 Vizyon hedefleri doğrultusunda öğrenci velilerimize yönelik ev ziyaretlerimiz Müdür Yardımcımız Mehmet ŞİMŞEK başkanlığında, Rehber Öğretmen Rasim ASLAN ve Sınıf Öğretmenleri tarafından sürdürülmektedir.

Ekm

Değerli velilerimiz; Okulumuzun Okul Aile Birliği olağan genel kurul toplantısını yapmak, 2023-2024 Eğitim Öğretim Yılında yapılacak faaliyetleri görüşmek üzere aşağıdaki gündem maddeleri kapsamında genel kurulumuz 04.10.2023 Çarşamba günü saat 14:00'da okulumuz çok amaçlı salonunda yapılacaktır. Unutmayalım ki genel kurulumuza katılımınız okulumuza, bize ve öğrencimize vereceğiniz önemdir. Okul Aile Birliğimizin çalışmalarına destek olabilmek için toplantıya katılmanızı önemle rica ederiz.

Ekm

2023-2024 Eğitim öğretim yılı okulumuz Okul Aile Birliği Yönetim ve Denetim Kurulu üyelerini gösteren organizasyon şeması

Nis

Okul Temelii Mesleki Gelişim Programı Kapsamınnda; Ahi Evran Üniversitesi Özel Eğitim Bölüm Başkanı Dr.Öğrt.Üyesi Deniz AKDAL tarafından öğretmenlerimize yönelik okulumuzda "36-78 Ay Grubu Çocukların Özel Eğitiminde Problem Davranışlara Müdahale Programları Semineri"düzenlendi.

Nis

Ahi Şehri Kırşehir Projesi kapsamında; 2023/Nisan ayında okulumuzda yapılan etkinlikler

Ekm

Dünya Çocuk Günü okulumuzda çeşitli etkinliklerle kutlandı.

Ock